Om

Jeg hedder Anne og er mor til 5 skønne børn i alderen 1-15 år. Jeg har altid rejst meget med mine børn og har derfor en del erfaring med hvad man skal have med og hvad der bare fylder. Jeg har heller aldrig set det at have børn som en begrænsning. Vi har prøvet mange forskellige typer ferie. Lige fra sommerhus ferie i Danmark til charterferie i Thailand. Jeg bliver tit spurgt hvordan vi kan booke en ferie der er til at betale for, til så mange mennesker eller hvordan jeg ved hvad vi skal have med.

 

Formålet med denne hjemmeside er at vise de produkter jeg tit har med på ferie, men vigtigst af alt, hvor man får det billigst. Desuden har jeg lavet en beskrivelse af hvordan man booker en perfekt ferie BILLIGT, kig under Rejser :-).

 

Sidst men ikke mindst har jeg lavet et forum hvor vi alle kan hjælpe hinanden. Det kan fx være hvor man skal rejse hen med helt små børn, om der er nogle der kan anbefale et godt hotel, eller en pakkeliste til campingferien.

 

Jeg er altid åben for forslag så hvis I har forslag til varer der skal på hjemmesiden eller forbedringer så skriv endelig til mig på support@familiefri.dk

 

Jeg håber I vil få nytte af min hjemmeside.